söndag 30 oktober 2011

Förvärkar?

Inatt var det jobbigt att sova.
I vanlig ordning vaknade jag av att jag ar kissnödig men denna gång var magen mer spänd än vanligt och jag hade lite ont. Typ mensvärksliknande ont.
Har haft lite sånt nån annan dag den här veckan men jag har inte tänkt så mycket mer på det.
Men inatt var det inge skönt alls, det släppte liksom inte riktigt, eller jo, det släppte typ om jag la mig på sidan men kom tillbaka om jag låg på ryggen. Kan kanske ha nåt att göra med att jag känt mig lite.. gasig också? Har ju ätit så jättenyttigt dom senaste dagarna. Men jag tror nog nästan ändå jag börjat känna av förvärkarna när jag känner av den där molande värken... Eller?

Oh well.
Det är ju bara kroppen som förbereder sig på förlossning.. två månader innan bebben ska ut, huvva. Ondare kommer det ändå att göra sen, så lika bra att få vänja sig lite säg?


Igår var jag med brukaren till Batman live på Globen. Måste säga att showen var väldigt bra!
Tror alla barn som såg den inklusive min brukare, älskade den :-).
Det är ju trevligt när man får följa med på sånt. Dock blev det några lyft i och ur bilen men men.... Och så kom brukarens brorsa dit och trodde han skulle vara där som bror och inte assistent då pappan inte informerat ordentligt, bra dubbelassistans då den andra inte ens vet om att denne ska jobba... Aja, orkar inte gnälla om det just nu.
Efter jobbet plockade jag upp Björn och vi drog till IKEA och köpte hem grejerna som fattades till snuttiplutt. En spjälsäng, en madrass, gardiner och mattor. Så nu har vi att göra lite imorrn eller nån annan dag. Kom på att jag lovade mig själv att Björn får bygga ihop spjälsängen och det får han fan. Jag tyckte det var så jobbigt att böka runt på golvet med skötbordet så det här lilla projektet är hans!

Nu ska jag äta lite frulle och sen dra till jobbet.

Inga kommentarer: