söndag 9 oktober 2011

Återigen..

Borta bra men hemma bäst.
Nu har jag precis packat upp alla grejer från Ullared. Dock inte min ryggsäck med smutsiga kläder i men nu har jag precis satt mig så skönt i soffan. Totalt handlade jag nog för 3600:-. Babyprylar för ca 2500:- och resten var typ kläder och lite andra prylar till mig och Björn. Not bad at all.
Så det som typ e kvar att köpa till bebisen är typ spjälsängen, madrass till den och sängmobil. Jag fick ju en massa fint av Erica och Niklas i Fredags också! Och även låna ett jättestort fint badkar, riktigt najs!
Tack gumms! Kändes bara lite otacksamt och typ hämta grejerna för att sen stressa hem :-/.. Men vi ska väl ses nästa vecka va..???




Nu blir det till att slösurfa lite, sen får jag väl packa upp väskan och när Björn kommer hem från träningen får jag visa allt fint jag köpt!

2 kommentarer:

erika sa...

härligt att fått så mycket köpt! du det är bara tacksamt att kunna ge bort till vänner och familj som ska ha barn, än att typ kasta eller så.. Men hoppas det va nåt du ville ha :) blev en del tjejprylar/kläder hihi :) men jag gissar ju på det å andra sidan

Carita sa...

Ja jag är jättetacksam :-).
Återstår att se ifall det ploppar ut en tjej eller ej :-). I have no idea!