söndag 24 oktober 2010

Spinning.

Men det är ingen vanlig dag för det är ju min födelsedag, hurra, hurra hurra.. :-D

Då har jag man precis kommit hem, men jag känner fortfarande mig lite tjock i halsen. Tog nog i lite för mycket på spinningen, till och med så astman kom igång, haha. Det är faktiskt riktigt länge sen den triggats igång.
Men jag kan tänka mig att denna sorts träning e bra för folk med astma.
45 minuter spinning, shit va tufft det kan vara beroende på hur hårt man själv vill köra.
Denna gång körde jag på hårdare än förra helgen, och rödare än idag har jag fan inte vart i fejjan heller på länge. Nästan så att bilarna tvärnitade då jag såg ut som det största rödlyset ever.

Aja, det är "smällar" man får ta, höhö.
Jag har denna vecka tränat fyra dagar. Så allt över 3 dagar tycker jag är bra.
Snart ska jag hoppa in i duschen och sen åka hem till Bonnie med Louise och Alexander och bli bjudna på lite mat :-).
Inte varje dag man blir bjuden på mat, speciellt inte nu när Björn jobbar arslet av sig.. Tur man har så underbara vänner. Louise som kom över igår när jag som mest behövde det. Och Bonnie som bjuckar på käk idag. Underbart.

Imorrn blire till att jobba och den ska jag iväg på Viperias spelning på Kolingsborg, måste fortfarande kolla upp var det ligger nånstans så man hittar, haha.
Undrar förresten om man får nåt av Björn imorrn i present då vi fortfarande inte är helt sams så att säga..? Om han ens minns att jag fyller år...
Nåja. DUSCHEN (åh, vad jag hade velat ha ett badkar istället), here I come!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Wihooo, grattis för dig idag! Hurra hurra! Parabens! Hoppas du har en riktigt fin födelsedag :) kram!

Och du..neee..jag kan inte säga nej till sånt som är gott..tyvärr :/

Camilla sa...

Men du..hur trög är jag då? haha..får skylla på att lillen satt i mitt knä och distraherade mig :P Då återkommer jag med ett grattis imorgon helt enkelt :D

erica sa...

kolingsborg e superlätt å hitta till. när du kommer ut vid själva torget vid slussen tar du direkt höger och går på trottoaren rakt neråt under bron å ner för trappor tror jag? ialla fall bara raka spåret :)