lördag 9 oktober 2010

Ovanligt fint besök.


Tänk dig att du och din klass skickar brev till en stor idol/filmstjärna och ber om hjälp, varav han dyker upp i din skola ett tag senare??
Det hände en skola i London. De hade skrivit brev till Johnny Depp och han kom utklädd till Jack Sparrow. Fan va grymt och roligt för dom barnen!!! Snacka om att ha ett bra minne som barn!

Snart ska jag iväg och jobba, är aldrig sugen på att jobba helg, men hey, det är ju bara en helg i månaden.. iofs två denna månad då jag sköt upp denna helg en helg.
Idag vet jag inte vad som händer, men imorrn ska vi till brandstationen då det är öppet hus där.. Brandmän! Yaaaay!

Igår var jag med Louise halva dan. Vi åkte till Sats i Haninge och tränade och faaaen va fräscht det var! De hade en asball maskin där oxå. En trappmaskin, en crosstrainer och ett löpband i en och samma! Den var ju sjukt behaglig. Vill ha till Telefonplan!!! Sen åkte vi till Ica maxi och handlade lite mat, Monster och glass. Åt kycklingpastasallad till lunch och en Ben & Jerrys Witch till efterrätt. Mums! Sen åkte hon iväg med sin karl till hans föräldrar och åt middag där medan jag åkte till Björns jobb. För våran del blev det sushi och pizza till middag :-). Sushiiii, så jävla gott. Mobiljäveln la av helt och hållet igår kväll oxå, fan va förbannad jag blev.. Simkortet vägrade fungera så jag ska nog ringa och klaga lite och dessutom klaga på den usla 3g mottagningen...!

Nu ska jag kolla Fejjan lite sen är det dags att dra.

1 kommentar:

Camilla sa...

Åååh..tror du det funkar om JAG skriver till Johnny!? Jag skulle dö av ***slag om han dök upp här hemma hos mig, särskilt med Sparrow-utstyrseln, hahaha!

Avundas dig halloweenfesten, jag vill oxå! Jag drar dock till Övik den 30 november och dregglar lite över Brolle..får bli min tröst :)

Jag glömde kommentera det där med hus..hoppas ni hittar nåt längre fram som ni känner ni vill ha. Gött ha fyra egna väggar :) Mkt jobb, men samtidigt mer frihetskänsla.