onsdag 13 oktober 2010

Fin Onsdag.


Vilket fint väder vi har idag va?
Ljust och lite kyligt.

Jag sitter här och ser på lite Simpsons, tvättar och har precis varit inne på Buzzadors hemsida. Där har jag precis fått ett erbjudande om en kampanj som handlar om parmesanost. Mums!
Sånt har jag aldrig här hemma då jag inte kan tillaga nån mat med ost i då min karl inte tycker om ost. Men, jag har anmält mig till kampanjen och om jag får vara med ska jag bjuda hem lite folk på middag några gånger och testa parmesan (14 månaders och 22 månaders lagring) till olika rätter.
Då får nog min gubbe äta nåt annat, haha..

Jag har även anmält intresse för en lägenhet i Tullinge. En hyresrätt genom Stockholms stads bostadskö. Ligger på plats 7 av 120. Så en liten chans till att få den här lägenheten har man kanske? Nyproduktion är det oxå, så det blir ingemn visning, men vi har tackat ja iaf.

Nu blir det ett långt inlägg, haha.
Jag hittade linser till slut igår och beställde hem en årsförbrukning av linser. Kostade 2500:-. Inte så farligt, hade nog vart myyyycket dyrare hos optikern. Eller ja, jag vet att det hade varit det.

Idag har jag tränat lite oxå.
Det blev 45 minuter cardio.
Shit va trött jag kände mig. Kan ha göra med att jag inte åt frukost innan träningen. Men det är bra att träna innan frukosten ibland.
Nu har jag tränat tre dar den här veckan och det ska ju faktiskt bli två dagar till.
Imorrn ska jag träna med Louise i Farsta och på Lördag ska vi på Satscykling i Kungens kurva innan vi drar till chokladmässan.
Så, den här klassen som är bokat där, det är faktiskt första gången jag testar på en klass på Sats. Jag är inte sån som testar sånt själv, måste ha nån med mig för att våga testa, haha. Aja, det ska iaf bli kul att testa på nåt nytt!

Nu ska jag nog ta det lite lugnt innan man ska iväg och jobba.
Ha en bra dag!

1 kommentar:

Camilla sa...

Oooh spännande med lägenheten! Jag håller tummarna! :D
Och vad kul att du gillar buzzador och får så många erbjudanden! Hoppas du kommer med i ost-kampanjen! Har anmält mig jag med, så det blir spännande se här om någon dag om man får hem nån ost eller inte :)