torsdag 22 april 2010

What's happening to me?

Är precis hemkommen från mitt andra hem, gymmet. Ibland är det lite trist att man inte är mer social av sig och faktiskt pratar lite med folket som brukar träna dom tider jag är där.
Har slängt lite blöta, men rena kläder i torktumlaren.. Mer än så orkar jag inte göra med lyan just nu. Det ser ut som att nån från helvetet har kommit och sketat den ner här i vanliga fall rena bostaden.


Eller jo, jag har gjort rent i Hjördis hem. Tog bort den gamla sanden och torkade lite i terrariet, slängde in nytt sand och inredningen och nu e det hur fint som helst. Hoppas hon trivs nu, jag har nämligen pillat lite för mycket i terrariet och flyttar runt, därav hennes ovilja till mat just nu. Men det hoppas jag att det blir ändring på snart.

Känns som att mitt minne redan sprängts och försvunnit nånstans..

Så? Vad var det jag skulle skriva om mig nu då?
JO! Vart har mitt minne tagit vägen?! Nån som sett det på sistone???
Jag som ALDRIG glömmer bort att ta mobilen med mig har gjort det två dar på raken nu!
Igår glömde jag den i bilen, dock gled den ut ur väskan när jag vid ett rödlyse lite stressat lite efter mitt armbandsur, dom låg tydligen i samma ficka..
Och idag glömde jag den hemma, märkte jag när jag kom till gymmet.
Jag har glömt bort ännu mer grejer, eller iaf tappat bort! Min fina Zara-jacka som jag haft i några år som jag älskar, den e spårlöst försvunnen! Kan nån från det programmet hjälpa mig att hitta min älskade jacka??? Sist jag såg den va i förrigår när jag.. tog ur den ur skåpet på gymmet. VAFAN... *frustration*

Inga kommentarer: