lördag 10 april 2010

Önsketänkande.

Sitter ensam här i soffan (Björn däckade för länge sen, stackarn får jobba arslet av sig just nu) och slökollar lite på Blade samtidigt som jag surfar lite.
Satt och chattade med en kille nyss, en som jag träffade för länge sen som jag bara pratar med på msn ibland, nåja, till saken. Talade om för honom att jag tränar hårt som fan nu, och att jag är lite besviken på att man inte gått ner mer i vikt varav han föreslog nåt dopingpiller, som gör att man förbränner och bygger samtidigt, men sånt skulle jag aldrig testa.


Däremot undrar jag om såna här piller funkar? Men det är nog mer ett önsketänkade. Man blir ju sugen att testa men det känns ändå som bortkastade pengar då det säkert inte fungerar. Jag är väldigt skeptisk till piller som ökar fettförbränningen. Varför kan man inte bara knäppa med fingrarna så har man gått ner 5 kg..? Varför kan det inte vara så enkelt för.. Varför? Jag har försökt, men det har fungerat. Crap.


Har fått brev om att det är dags att lämna blod igen. Kanske ska ta det på Fredag nästa vecka då jag är ledig, får ta en vilodag från träningen då oxå.

Måste få träffa Meya oxå!
En timme innan jag skulle gå upp på morgonen i Torsdags föddes hon. Grattis till Zandra och Nicklas! E ju så glad för deras skull!
Blir alltid tokigt glad när det kommer ett litet barn till världen och då kommer det alltid glädjetårar.
Den här serien förlossningskliniken.. alltså, jag satt och bölade igenom hela programmen juh, så kan man ju inte ha det...! Men glädjetårarna e grymt svåra att förhindra från att komma så fort det handlar om barn som föds *snyft*!
Nåja, Zandra behöver få vila upp sig lite och så, så kanske nästa vecka eller veckan därpå..?

Inga kommentarer: