fredag 2 april 2010

Bilsportsmässan.

Då e man hemma igen.
Borta bra men hemma bäst :-).
Många fina bilar fanns det på mässan, jag orkade dock inte fota med digitalkameran, tog bara lite bilder på lite annorlunda bilar och bilar/hojar som min brukare kanske skulle tycka e balla. Resten fotade Christian med sin systemkamera.

Tre timmar dit. Satt mellan Johnny och Christian och benen skrek om att få sträcka på sig. Fick en grym träningsvärk i ben och arsle idag... Självklart.
Sen knatade vi runt där i fyra timmar och såg en massa skoj. Björn köpte sommarfälgar till Audin, grymt fina i 20" eller var det 21"? Hum... Jag kommer nog inte våga köra den under sommaren, tänk om man råkar skrapa dom, blir det halshuggning då?
Det va iaf ett härligt killgäng jag åkte dit med, så jag hade riktigt skoj och Björn tyckte det va kul att jag följde med oxå.
Sen var det bara tre timmar i bilen på väg hem igen då.. Eller kanske inte riktigt tre timmar, äh, jag vet inte, men för lång tid för att sitta ihoptryckt!

Lägger upp lite bilder när Blogger eller bredbandet vill fungera igen, nu vägrar nån av dom att lägga upp bilder, skittrist.

Inga kommentarer: