fredag 30 april 2010

Träning denna vecka so far.


Ben på Söndag dårå...

Får se ifall jag ska träna på Söndag oxå, det borde jag orka.

  • Måndag - bröst + triceps + axlar + 30 min cardio
  • Tisdag - 60 min cardio med löpband, trappmasking och crosstrainer
  • Onsdag - biceps + rygg +30 min cardio
  • Torsdag - 60 min cardio med löpband och crosstrainer
Igår när jag såg mig själv i spegeln måste jag säga att jag kände mig grymt nöjd. Jag har fanimej kämpat jävligt hårt och ordentligt med träningen i tre månader och ska köra hårt även i Maj månad. *klapparmigsjälvpåaxeln*

Idag hoppas jag dagen går fort, och att lillkillen är med. Inte sovandes i rullen vilket han gjort dom senaste tre veckorna i skolan..
Sen ska jag till Skärholmen och handla lite smågrejer och kanske även skor om jag hittar det. Måste ju ändå shoppa i minst en timme då jag har Saabjeveln. Och så ska jag ju självklart förbi bolaget och handla lite ääälkohooole.
Therese kommer hit ikväll och partajar lite och tar med sig några tjejor, och dom andra tjejorna blir Linda, Emelie och Rebecca. Ska bli skoj att träffa lite nytt folk.

1 kommentar:

Camilla sa...

Du är grym med träningen! Önskar att jag kunde haka på och träna ordentligt jag med. Men hinner aldrig till gymmet nu när jag jobbar. Måste ändra mitt medlemsskap, har ett kort som bara gäller dagtid just nu...

Jaaa, lillen är världens bästa hörnkille! Hade dock skrivit en liten rolig text om att 'nobody puts baby in the corner', men att mms-blogga verkar inte vara min grej och jag får inte texten att synas. Förbenat.

Läget annars då? Förstår det är mkt för dig på jobbet. Hoppas det blir bättre snart.

Låter som du har en toppentrevlig valborg iaf :D