tisdag 24 mars 2015

#WearYellowForSeth

Lugnet före stormen eller vad säger man?

Om en timme ungefär ska lillskrutt hämtas från dagis och då ska vi till finska ö.f. Efteråt måste vi handla hem lite mat från affären, Loui's gröt och mat är slut, så det behöver verkligen fyllas på. Hade tänkt testa på att beställa hem mat från nätet men sket i det då det tog en evighet att gå igenom varorna.. och då hade jag inte ens kommit halvvägs. My ska få ta sina älskade Cheeriosflingor, då är hon rätt nöjd skulle jag tro.

I dag har vi fått oss en långpromenad. 1 h 43 minuter runt långsjön med Maria och Julia i det fina vädret. Lite blåsigt men så härligt med solen!

Man får visst rabatt på Ica om man skaffar appen "Ica hälsorabatt". 4,21% har jag samlat på mig efter dagens promenad.


Resten av veckan ser ut så här, lite halvsmockat med andra ord:

Onsdag: Promenad efter dagislämning, bjuda Micke på lunch och fika (han fyller 30!), kl. 13 kommer en från Skandiamäklarna och värderar huset. Sedan ska skrutt hämtas från dagis, 16.30 är det utvecklingssamtal och sen på kvällen ska jag och Cathi iväg och träna medan Hernan passar kidsen :-).

Torsdag: Lämna My på dagis, låta henne välja kläder inför dagisfotot. Lämna Loui hos mamma och därefter träna på gymmet med Micke. Planen är bröst och triceps. Därefter hämta Loui, ta en dusch och sedan knata bort till Nordiska trädgårdar-mässan som hålls vid Älvsjömässan.

Fredag: Lämna på dagis, sedan träffa Jenny med barn, too long ago since last time. Vi får leka ute dock då lilltjejen har vattkoppor. Vägningsdag! Hinner jag gå ner till 65 kg tills dess??? Ta på mig nåt gult för att visa vårat stöd för lilla Seth. #WearYellowForSeth
När Björn kommer hem efter jobbet äter vi middag och därefter åker vi till Göteborg, till Wilmers dop.


Lördag: Hotellfrukost... mmm.. får äta lite av varje, och dop på det. hejdå veckobonus. Därefter lekland eller dylikt innan dopet som är så sent som 17.00. Efter det åker vi hem igen.

Söndag: Två kalas! Nils kalas på förmiddagen och Linneas kalas på eftermiddagen. Vi kan komma iväg till båda med andra ord. Mycket trevligt!

Vilken härligt späckad vecka. Ser fram emot allt! 

Inga kommentarer: