tisdag 10 mars 2015

Dag 2 av 4?

Här är det svettigt! Är precis hemkommen från gymmet och det känns underbart. Dag 2 på gymmet denna vecka, redan! Thanks mom! Planen är faktiskt att träna 2 gånger till, blir det av blir jag riktigt nöjd!

Vad har denna dag erbjudit annars då? Jo, fika med grannarna på morgonen/förmiddagen, därefter en tupplur med lilleman, för att sedan väcka My från sin tupplur på dagis så vi kom iväg till finska ö.f, Efter det blev det lek i parken en stund med grannbarnen och därefter gick My över till grannarna dörr i dörr och lekte medan jag fixade middag. Luren har jag hunnit hämta i dag också, den ser nästan helt ny ut, om man inte tittar på skalet på baksidan förstås, so I'm pretty satisfied.


Loui's första sand.. vad lurig han lyckades se ut där... inte så konstigt i och för sig i och med att han mulade munnen full med sand nån sekund senare, haha!
Min fitbit har dött förresten. Den visar att den lever medan man laddar den, men inte därefter. Så den ska jag byta ut i morgon tänkte jag. Känner mig rätt naken utan den måste jag säga.

Nä, nu ska jag ta mig en dusch!

Mästerfotografen My...
Schleten men nöjd tjej.

Inga kommentarer: