fredag 20 mars 2015

Börjat ta sig framåt.

Då var Fredagen här och vi har en del roligt att se fram emot. Först ska vi antingen till öppna förskolan eller så är vi ute och hittar på nåt, beroende på vädret. Just nu ser det mulet ut, men det regnar inte än, vilket jag fått höra att det ska göra i dag. Jag har själv tröttnat på att kolla upp vädret via smhi eller nån annan sida då det sällan stämmer..

Så har jag vägt mig förstås.. nu ligger jag under 67 kg! Vågen visade 66,7 och 66.8, han kan inte riktigt bestämma sig. Så det sistnämnda var vad jag skrev in i VV's app. Fasiken va najs. Dock har jag bara 1½ vecka på mig att gå ner 1,8 kg. Nåja, får köra extra många promenader och skita i veckobonusen. -0,9 denna vecka i alla fall. Det är bra.


Inte så lätt att ta bilder alla gånger, haha..
Mina nya jeans, syntes tyvärr inte så bra i det där ljuset..
I eftermiddag kommer Jenni hit, eventuellt mamma också om hon orkar. Hittade ett recept i Coop-tidningen som damp ner i lådan här om dagen, vad jag tillagar berättar jag sen :-)

Just ja, det jag hämtade ut på posten, det var en varsin vinteroverall till barnen, av märket Kuling. Vet inte om ni hört talas om märket men det jag läste om overallen lät bra

- Vattenpelare 5000 mm
- Andningsförmåga 5000 g/m²/24h 
- Tejpade sömmar
- Avtagbar huva 
- Yttre vindslå
- Justerbar i midjan
- Fickor med dragkedja
- Justerbar vid ärmsluten
- Resår i bensluten
- Invändig namnlapp
- Reflexdetaljer
- Fothällor



Jag har inte hört talas om märket men hoppas på att det är bra overaller. En i stl 110 och en i stl 90. Får se om Loui kan ha sin till nästa vinter, lite tveksamt men men, om inte annat så får han ta på sig den till säsongen därefter.

Lilleman har äntligen börjat röra sig framåt. Seg har han varit. Mycket segare än Mysan.
Det är skillnad på barn och barn, men jag tror att dem där extrakilona har bidragit till att lilleman varit lite mer "bekväm och nöjd" av sig :-). Men nu går det framåt. Hoppas som sagt att han hinner lära sig gå innan han börjar dagis..



Inga kommentarer: