söndag 22 september 2013

Jobbigt = resultat.

Fan vad jobbigt det var att träna idag! Haha.. Körde iofs väldigt hårt också och bara cardio. Behöver cardion med än styrketräning egentligen. Men det blir så tråkigt i längden, vilket gör att man riskerar tröttna på gymmet helt. Kanske ska man testa på nån klass om det finns nån tid som passar...?
Passade på att sola lite också, får bli en gång nästa vecka. En gång i veckan kanske skulle funka bra? Man vill ju inte köra för mycket heller..




Just nu sover både My och Björn, bra det, så är de pigga och glada sen. Jag ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen när mina älsklingar vaknar så äter vi lite lunch och åker därefter iväg.
Fick sms från syrran att det passade att komma över på eftermiddagen, skoj! Får My träffa moster/gudmor och Micke + deras katter, och tydligen kommer Mickes faster dit också, trevligt.

Nästa vecka blir det bara till att jobba eftermiddagar/kvällar. Får leka med My en stund innan hon ska på dagis och sen passa på att träna en hel del. Förmiddagsträning är lätt den bästa träningen!

Nu ska jag försöka äta upp resten av den äckliga proteinkvargen från Valio, misslyckad produkt deluxe..

Inga kommentarer: