tisdag 24 september 2013

Halvdag hemma med dotter.

Morgonen började ljuvligt. Björn tog My på morgonen, bytte blöjan, bar in henne till våran säng och fixade sen välling, därefter kollade jag och My på lite tecknat innan det var dags att gå upp. Tycker det är såååå mysigt att vakna upp på det sättet, få min lilla älskling bredvid mig och på så sätt få dra sig lite till i sängen.
Det blev dock ingen dagis idag. My var lite rosslig i halsen på morgonen, lite varmare än vanligt och extra snorig. Så då fick lillfisan stanna hemma med mamma. Inge kul att vara snorig, speciellt inte på dagis då snoret säkerligen hinner rinna ner till knäna då varje vuxen har fem barn var att ta hand om.

Och detta resulterade i att jag inte kommer iväg till gymmet idag, hade verkligen velat det. Hann dessutom slänga på mig träningskläderna i morse och dem sitter jag i ännu. Så snart är det sovdags för lillfisan, efter att hon ätit upp sin lunch, då funderar jag på att dra fram trappmaskinen och köra på den i en timme medan jag kollar på Game of Thrones. Björn kommer hem lite tidigare idag och då åker jag iväg till jobbet, så det blir bara ca en timmes vab idag. Det är bra med eftermiddagspass som börjar sent ibland.

Vi har lekt en del på morgonen, bland annat byggt koja, eller ja, en liten myshörna, hehe. Det verkade My gilla. Dit kunde hon springa när jag jagade henne, hennes "safezone" dit läskiga monster (våran lilla tjej gillar att bli jagad så ni vet, man ska låta läskigt också, då blir det ännu roligare, får nog allt spela in det där nån gång) inte kan ta sig in, haha. 

Inga kommentarer: