måndag 18 juni 2012

Måndag kväll.








Nu har vi lite egen tid jag och gubben. Vi sitter här i soffan och njuter av lugnet. Återigen har han kapat datorn, dock inte för att spela spel utan för att samla på sig fakta om avfuktning och lite andra grejer. Vi behöver nämligen köpa en avfuktare till grunden. Sen så har vi pratat lite kök och det kommer nog bli jättefint. Nuvarande kök ser ut så här just nu:



Det ser kanske nytt ut, men bilden lurar dig pga den vita färgen. Vi och några till som kollat på bilden tyckte köket såg fräscht ut, dock inte på plats, haha.

Måste säga att vi gjorde ett bra köp. Hon som bor där nu köpte huset för 2,3 miljoner, och då har hon renoverat både badrum och toalett, fräschat till alla rum och dränerat runt huset. Allt det där lär kostat mer än 225 000 som hon fick vid försäljningen av huset... Så vi är väldigt nöjda med köpet.

Imorrn kommer Therese över en sväng och hälsar på, men innan det ska vi nog till Elgiganten och planera lite kök. Billigare där än på Ikea och exakt samma sorts kök. Det ni.

Ha en underbar kväll, för det ska vi ha.


1 kommentar:

Diana Marks sa...

I like your picture - very pretty!

Do you want to follow each other on Bloglovin? Follow me and I will follow you back with pleasure. Just let me know in the comments ;)

LA By Diana Live Magazine