söndag 3 juni 2012

Lördagen.

Jag har precis kollat klart på senaste BB-avsnittet.. Eller ja, Fredagens.
Och ikväll är finalen!
Då ska jag bunkra upp med lite te och kanske nåt annat gott i sovrummet (har bara kanal 11 där) och hoppas på att Hanna J vinner.
Amandus och Annia har jag tröttnar på sen långt tillbaka. Amandus har på sistone bara tjatat om sina "fans", om att han varit sig själv från början till slut och har som Rodney säger, inga bollar.
Annica är bara patetisk som hänger efter Marcelo efter att han gång på gång sårat henne. PATETISK.
Släpp han. Finns bättre karlar där ute. Det är dessutom uppenbart att han bara vill knulla runt just nu..
Fine, jag tycker att Hanna kunde gett sina barn mer istället för att ha gjort sitt boobjob, men å andra sidan vet jag inte om hon gjort operationen innan barnen eller om nån annan bidragit till det. Men men.
Jag hoppas iaf att hon vinner, hon har iaf "växt" en massa som person, vad jag tycker iaf, sagt ifrån när nån försökt trycka ner henne även om det inte bitit på idioterna...

Gårdagen var trevlig.
Först träffade vi Nina i Liljeholmen. Hennes mage har växt massor, så kul att se.
Vi fikade och snackade massor, knatade runt i affärer och tog en Donken också, tjejen i kassan försökte fan lura mig, eller lura och lura, jag fick helt enkelt ingen växel tillbaka och hur jag än letade i skötväskan och plånboken så hittade jag inte pengarna.. Men jag fick iaf tillbaka växeln av kassachefen sen.

Lika som bär, tycker jag.
Mina två darlings <3

Polisbilen Björn och Emma köpte till Melvin var väldigt populär, han släppte inte den på hela tiden vi var där, haha.
Sen åkte vi en sväng förbi Bauhaus där vi köpte en skruvdragare och måttband och svängde sen förbi huset i Vidja där vi mätte lite i alla rum.
Så nu har vi kommit på hur vi ska göra med all förvaring, hur vi ska planera rummen i övrigt och så har Björn ritat ett fint kök via Ikeas hemsida. Det ska bli spännande att flytta in där sakta men säkert. Enda som skulle kunna sätta stopp för huslyckan är om besiktningsmannen hittar konstigheter på Torsdag. Men vi har inte fått några käppar i hjulen än så det där "borde" gå bra.

Långt inlägg, haha. Oh well.
När Björn vaknar om en stund (han var uppe sent + att han fick jourjobb) så ska vi till lite affärer tänkte jag.. Shit, om mindre än en vecka är dopet, va fort den sista tiden har gått!!

Nu ska jag leka lite med min gullunge.

Inga kommentarer: