lördag 2 juni 2012

Kalasfin.


My sover och jag har precis gjort i ordning mig lite.
Vi ska på kalas idag. My's syssling fyller 3 år idag. 
Först ska vi dock träffa Nina och Robban i Liljeholmen och luncha lite, och samtidigt passa på att köpa nån/några bilar i present till Melvin. 


Igår pratade vi en heeeel del om huset.
Hur vi ska göra med rummet, vilket rum som blir vad, och var vi ska ha plats för garderober (rummen är rätt små), priser för badrumsrenovering m.m.
Lite svårt det där. Hade vart perfekt om vi hade haft ett rum till...
Vi har ju ett rum där med sovloft som inte får att utnyttja mer än att göra kontor utav det, hade vart najs om man hade fått plats med garderober där inne också, men det är för litet. Och ingen av oss vill förstöra loftet, det kommer ju bli ett ashärligt rum för My att bo i om några år. Rum med loft i loft liksom, vilken unge skulle inte bli överlycklig över ett sånt rum? Man har dessutom knappt nån insyn in där. Björn vill så gärna ha ett stort kök (I don't mind eather), så istället för att ha matbordet i köket så vill han flytta den till sovrummet intill och det vore inte så tokigt om man tar bort dörren och gör ett valv där istället, men då försvinner det ett helt rum... Så vi har en hel del till att funderar och prata ihop oss om för att komma på bästa lösningen.




Just nu är Björn på jobbet och fixar och donar med Coupén, så den blir fin och fräsch och går att sälja iväg. Var tydligen så att katalysatorn var den som var boven i dramat om dom förhöjda avgasvärdena som gav bilen en 2:a i besiktningen och som vi inte kunde åtgärda. Så när han piffat till den lite så är den till salu! 

Efter kalaset ska han till jobbet igen för att fortsätta med bilen. Då tänkte jag att vi hakar på så jag kan skriva ut några dokument.

Jäkla pissväder det är ute förresten. 
Kul början på Juni.
Aja, vi får hoppas på lite finare väder nästa vecka.

Smell you later.

Inga kommentarer: