tisdag 19 juni 2012

Det är Tisdag idag va?

What to do today?
Vi gick precis upp iaf, jag och My (som hasar sig runt på golvet och leker med sina leksaker), Björn ligger kvar i sängen och får lite sovmorgon.
Idag ska vi inte träffa Therese, utan hon ska visst iväg till Gbg för att träffa en karl genom Spraydate, samma hemsida som jag och Björn träffades genom för fem år sen.. Den 21/6-07. That I remember. Hmm, ska nog köpa nåt litet till honom, måste ju fira femårsdagen. Vi har aldrig firat nån årsdag, då vi båda glömt bort det, men detta år (det är ju ändå 5 år) kanske man ska fira lite.

Gladfisen <3

Jo, vi ska nog träffa Kicki och Isabella en sväng idag. Björn funderade på att dra till jobbet (ja, han har semester, och nej, han kan inte hålla sig borta från jobbet i två veckor om man är i stan) och fixa lite grejer, då har vi iaf vår chans att åka iväg och handla nåt till honom.

Syrran min fyller år på Söndag också, hon blir hela 27 år (tant ;-)), så henne ska vi hitta nåt till också, men vad det blir kan jag definitivt inte avslöja här då hon läser min blogg 24/7.

Aja, dags att fixa lite frulle.
Ciao!

Inga kommentarer: