söndag 17 juni 2012

Känns konstigt.

Men ändå underbart.
Vi har hittat ett radhus i Hagsätra till ett väldigt bra pris.
Det är en 4:a på 111 kvm och till huset hör ett garage också.
Badrummet och toaletten är nyrenoverade (2011), och i badrummet finns en jacuzzi. ÄNTLIGEN FÅR JAG TA MIG ETT BAD (sist jag "hade" badkar hemma så bodde jag hemma hos mamma)! Intill badrummet finns en bastu också, ska se om det blir nån bastukväll sen.
Allt annat är fräscht förutom köket som är från 60-talet, huvva. Tur är att hon som bor där nu fixat till det lite genom att måla dom gula köksluckorna vita och täckt det bruna kaklet med ... metallfärgade kakelklistermärken? Aja, syntes iaf inte att hon hade gjort så. 
Men vi ska göra om köket helt, det är iaf planen. Kanske blir det tapetsering i ett rum eller så. Sen finns det även eldstad i vardagsrummet, ska bli mysigt att elda med den sen en kall höst/vinterkväll (iofs mysigt nån kväll över huvudtaget!).



Och förskola och lekpark ligger bara ett stenkast ifrån till skillnad från huset i Huddinge vi tittat på, det känns bra + att vi blir kvar i Stockholms kommun = lägre skatt.
Tillträde får vi den 31 Juli, dock måste vi vara härifrån en vecka innan då dom nya bostadsrättsägarna flyttar in då. Men.. som Timbuktu säger - Det löser sig.

Inga kommentarer: