lördag 26 mars 2011

Ont.


Det har jag i magen just nu och den känslan kommer jag nog att få känna om några timmar på paintballen. Ajaj.
Aja, nu vet man iaf när man har ägglossning nästa gång. Bara att köra på då... Om man lyckas få hem killen från jobbet då, haha..


Jag ska nog alldeles strax göra LCHF-nötbrownie.. Undrar hur den kommer att smaka..? Kolla receptet.

Ja, igår kollade man på Paranormal Activity ensam här i mörkret. Tur att man inte är mörkrädd och/eller bra fantasi, haha.
Den var förresten så där.. MEN, jag ville se vad den handlade om och så, men det är väl påhitt..? Sen kikade jag igenom några av A Nightmare on Elm Street, dom filmerna är fan obehagligare, haha.

Jajust ja, lite om zumban, eller innan det. Jag sa ju att jag skulle skjutsa Björn till Birkaterminalen igår, inte sant? Well, det blev inte så.
Han skulle ju vara färdig att åka halv fem men när jag kom dit kvart över fem så höll han på med en bil, och sen fick han en massa telefonsamtal som drog ut på tiden och vips så va klockan kvart i fem. Då sa jag till honom att jag inte kunde skjutsa honom länge, att han helt enkelt fick ta en taxi. För jag behövde ju vara på Sats senast kvart över då jag fortfarande kanske stod på väntelistan, och på en halvtimme hinner man inte till stan och tillbaka (dessutom behövde han dusha, så det hade inte blivit en kvart), så han blev lite sur och var själv lite stressad. Men att det skiter sig på hans jobb ska inte gå ut över min träning. That's for sure. Han= tidsoptimist...
Aja, han hann till båten iaf som tur var och käkade buffé när jag ringde för att kolla om hur det hade gått.



Zumban var riktigt jobbig igår. Eller ska man säga svettigt? Ventilationen inne i rummet fungerade inte, haha.. Till och med golvet blev klibbigt och fönstrena immade igen!
Och vilken känsla det var att komma ut i "kylan" (ut från rummet och in i gymmet så att säga), underbart, man kunde andas igen, haha! Men igår gick det nog bättre.
Nästa Fredag ska jag inte vara med då jag ska på kryssning men Fredagen efter det är bokat.

Oj, vilket långt inlägg det blev nu. Well well.
Dags att göra nötbrowniesarna!

Update, browniesarna är strax klara.

1 kommentar:

Camilla sa...

Huuu, jag skulle aldrig våga se skräckisar själv..jag är sjukt mörkrädd :-O
Ska själv iväg och träna strax..ska bli gött!
Kul för honom att få åka på kryssning! Skulle jag med vilja! Saknar alla rockkryssningar jag brukade åka på när jag bodde därnere :)