lördag 5 mars 2011

Fina Lördag.

Inte ens denna... fina bild kommer jag att kunna se på 8210:an... Tur det kanske, hon e lite läbbig den där tjejen som håller i skylten...

Fint väder idag och självklart sitter man inne.
Till att börja med så har man tvättstuga, och så har man en karl som är tröttare än tröttast pga av LCHF-dieten som han börjat köra på lite med mig.
Han äter med andra ord mycket sallad! Trodde aldrig under min livstid att jag skulle se honom äta mycket av den varan.
Skitbra iofs, han går ner i vikt han med. Själv ligger jag på ca 73 kg.. Står ganska så still jut nu. Men det gäller att fortsätta träna och äta rätt så börjar det nog gå ner sakta med säkert igen.

Jo, nu har jag köpt ett gsm-kort till 8210:an. Så nu fungerar den utmärkt. Haha, kom precis på att den inte ens har en kamera, så gammal e den modellen..!
Sååå, det blir inte till att mobilblogga nåt ett tag framöver, haha.
Och inte kolla Facebook, och inte boka klasser på Sats, och inte kolla mailen, och inte mms:a, och inte kunna logga in på internetbanken... alltså, den här listan kan bli så OTROLIGT lång. Men, jag klarar mig. Har ju min kära rosa dator som hjälper mig med det när jag väl e hemma.

Nu ska jag softa lite och sen ska jag ner till tvättstugan och hämta upp den rena tvätten och därefter ta mig en dusch och sen åka till Björns vän som fyller år och har lite kalas.

Inga kommentarer: