lördag 19 mars 2011

Jobbarhelg.

Just nu käkar jag en frulle... besående av mikrade köttbullar med american dressing (sån där som man har på hamburgare), haha.. Bra mkt fett i den.
Hade inga ägg hemma, så det måste inhandlas på vägen hem efter jobbet.
Ja, idag blir det jobbetijobb, hoppas dom planerat nåt så man inte sitter hemma hela dan.


Gårdagen va rätt najs. Först skulle jag till Ninas skola för lite epilering men innan det passade jag på att shoppa lite på Åhléns. Hittade mitt måttband som jag planerade att leta efter, hittade även en liten kalender och tre böcker vara två av dom var roliga, i den fanns det bilder på djur och rolig text till.
Och efter att jag hade blitt lite epilerad så bokade vi in en ny tid och knatade vi till bussen i snöovädret (fan vad lyxigt det är att ha bil förresten när det snöar och regnar mkt)..



Zumban var väldigt rolig den här gången igen. Men jag tappade nog bort mig lika mycket denna gång som förra gången och det kändes som att jag hade lite mindre energi på gårdagens pass. Men men, vi tog oss igenom och det rann typ svett om mig. Man ska verkligen inte tänka för mkt, utan köra på helt enkelt, annars blir det nog mer fel. Och självklart har man bokat in sig på nästa Fredag också :-D.

Shit va trött jag känner mig nu, orka jobba. Nåja denna dag och morgondagen svischar väl förhoppningsvis förbi..
Jo förresten, ska kanske ha ljusparty nästa Lördag. Eventuellt dock.
Beror på hur många som kommer. Vill att vi blir några stycken, annars kan man lika gärna skita i det.

Näfan, på med kläder och borsta tänder, sen blir det off to work...

1 kommentar:

Camilla sa...

Zumba verkar kul! Skulle oxå vilja prova :)