måndag 21 mars 2011

Helgen är över!

Och jag känner mig lite mör i ryggen. Bidde för många lyft i helgen..
Dels för att selet vart nerskitat, dels för att jag kände mig lite stressad. Segt. Lite ond cirkel det där. Aja, idag är det skola och då ska jag använda liften flitigt. Det får ta den tid det tar.

Ja, helgen är över! Jippiiiie!
"Bara" fyra dagar kvar att jobba. Dvs 37 timmar... Huvva.
Lite väl många på fyra dagar. Kan ju lova att man e något seg på Onsdagen efter tre tiotimmarspass.

Idag blir det iaf träning. Nina ska också träna på eftermiddag så det blir skoj med lite sällskap. Hade nog dragit mig ganska mycket för att dra till gymmet annars.
Och imorrn måste jag verkligen till 3 butiken och prata lite med personalen där om vad jag ska göra med iPhonen. Hade ju helst av allt velat skrota den och bli av med bindningstiden på abonnemanget så man hade kunnat säga upp skiten..
Men det blir nog så (dom lär inte säga upp bindningstiden) att jag tar tillbaka mobilen och kollar hur pass bra/dåligt den fungerar.. Fungerar den skit så får jag dra tillbaka till affären och säga att dom får fixa till mitt sim-kort så jag kan använda den i andra mobiler och typ skrota iPhonen.

Well well, måste rusa nu!
Ha en bra dag!

1 kommentar:

Camilla sa...

Tjorvigt. Hoppas det ordnar sig för dig med fånen!

Har tagit upp med bvc flera gånger att lillen är sjuk så ofta.."Helt normalt" är deras enda kommentar..är rädd för att det är så i den här åldern :/