onsdag 5 januari 2011

Workingbee..


Sitter här i morgonrock och en mätt mage.
Har precis käkat frulle, frukost är ju himla gott. Jag är en sån där påläggstok, smör, ost, skinka och smörgåsgurka, många pålägg ska det vara!! MUMMA.

Jag trodde jag skulle vara ledig idag men icke. Brukaren mår inte så bra så dom åker inte norrut idag som det var tänkt. Om han är bättre ikväll/imorrn så åker dom då och jag hoppas det för hans skull som verkligen vill åka iväg.
Så jag blir med andra ord inte av med mitt eftermiddagspass.
Först måste dock Björn komma hit med nån av bilarna, båda e ju på verkstaden nu. Bmwen fick ju stanna där för att Björn inte hann göra klar baklyktorna i helgen. Och så ska jag ju hämta framblinkerserna idag.. Wiiie :-).

Gårdagen var väldigt trevlig hos Eritski och Nicklitsi.
Åkte hem till dom efter att jag hade handlat och plockat upp Björn, sen lagade vi lite paj hos dom som blev helt ok. Mkt ost blev det, haha, men Nicklas och jag gillade det iaf :-D.
Iris såg ganska tröttt ut stackarn, hon hade åkt på feber... Men det var kul att se henne en snabbis, va fort hon växer...
Och sen spelade vi Donkey kong på Wii, det var riktigt skoj!
Börjar nog bli dags för oss snart att skaffa oss en sån konsoll också!

Ska för övrigt handla hem ingredienserna till en morotskaka, brukarens mamma gör den godaste jag nånsin smakat på, så det ska jag göra i dagarna!!! Mmm, mmm, mmm!

1 kommentar:

Emelie ~ Gravid med barn #1 sa...

Pappan vet att jag är gravid med hans barn, men vi är inte tillsammans och det är ingenting jag vill vara heller då han under den tiden vi var tillsammans ljög väldigt mycket och det var jag som mådde dåligt över det och jag kan faktiskt inte riktigt svara på hur han tycker om det här nu, han säger att han ska hjälpa mig men vill itne tro på något när det gäller honom för ens jag ser det.