onsdag 12 januari 2011

Jahapp..


Efter lite prat här hemma så har... vi... bestämt att vi inte ska försöka göra barn förrän i April, ingen press då, inte alls.
Jag vill ju försöka så mkt det går hela tiden för att öka chanserna men Björn tänker ju rätt bra.
Han vill ju inte att ungen ska komma mitt i en högsäsong. Men sånt är ju rätt svårt att styra. Till att börja med så kanske jag inte ens kan bli gravid i April pga pressen att behöva bli det, för det andra så vill jag inte behöva vänta fem månader sen igen, för det tredje så kan ungen faktiskt bli för tidigt född ändå och då fuckar sig planen ändå, så just nu känner jag mig lite bitter, eller nåt åt det hållet. Vet inte hur jag ska förklara hur jag känner.
Jag vill ju ha barn, fruktansvärt mycket, men jag vill inte ha för mkt press på mig att det ska bli nåt en viss tid för då kommer det inte att fungera känns det som, och jag vill inte behöva vänta mer än jag redan väntat.
Så vi får väl se hur det blir med det där då.. Klart jag vill att han ska vara med i bilden ordentligt men det finns som sagt inga garantier för att ungen ens vill komma då Björn har som minst jobb.
Aja, nu ska jag hoppa i säng, blir till att jobbetijobba imorrn och på Fredag.

2 kommentarer:

erica sa...

jaså då, på det viset nu. hm..det är nog svårt att pricka in och planera när man vill ha sitt barn.. och högsäsong hit och dit! när ert barn är fött tror jag och hoppas att han prioriterar bebisen och att säsongen inte har större betydelse längre ;)

kram

Camilla sa...

Som du säger, man vet ju aldrig när man lyckas få sitt plus på stickan. Kan funka på en gång, kan ta några måander. Jag förstår du känner dig frustrerad nu när ni väl pratat om att köra igång projektet barn :/