fredag 21 januari 2011

Lediga Fredag.



Nu tar man en paus från städningen.
Jag har precis skrubbat massor i köket, usch va äckligt det är med matfett som fastnar överallt! Gjorde av med fyra svampar!! ovanför skåpen och det var inte ens mycket fett/damm ovanför.. Blä!

Min gudfar/morbror och hans fru från Finland var här för en stund sen med morsan. När Björn gick upp imorse (05:15) så stökade han så mkt med sina kryckor så jag vaknade och tänkte, vafan.. nu e man vaken, kan lika gärna åka till morsan dit släktingarna kommer. Though and done. Fikade där och sen ville dom kolla upp vårat boende då dom aldrig varit här och tyckte vi hade fint!

Idag kommer Louise kanske över om hon har nå tid över efter sin träning, städning och så var det nåt mer hon skulle göra.. jo, tvätta.
Själv har man en stooooor hög med tvätt att vika, jippi!
Dom finns inne på kontoret som jag är så sugen på att göra om!! Bort med bäddsoffan som syrran vill ha, bort med den fula förvaringslådan (det finns tre olika träslag i rummet just nu och den passar verkligen inte där!), byta gardiner, slänga in en färg.. hmm, kanske kan slänga in den här mattan som vi har i vardagsrummet (röd) in i det rummet och köpa en ny hit? Jopps, så får det bli! Skoj skoj!
Det hade vart kul att möblera om lite här hemma men det är omöjligt. Tv:n sitter fast i väggen med ett enormt hål bakom sig (kablarna från sovrummet är dragna in i vardagsrummet) och mediamöbeln med sladdhavet bakom är bara att glömma att flytta på. Så... det går tyvärr inte möblera om, synd att man inte tänkte på det när man flyttade in här. Mindre saker uppsatta på väggen i vårt nästa hem säger jag bara.

Well well, dags att börja tokstäda i badrummet nu då!
Man kanske ska tömma rummet på saker, skrubba överallt och sen duscha överallt, borde väl funka, det är ju helkaklat där inne. Klart man gör det enkelt för sig.

Inga kommentarer: