måndag 15 februari 2010

WTF?

Pust och flås, det är inte lätt med träning...!


Ställde mig på vågen innan jag för en stund sen tog en dusch. 75, 1 står det där. Så sex dagars träning equals -0.2 gram! Kan det stämma?
Har inte ätit några onyttigheter direkt i veckan tycker jag. Visst åt jag en massa cannelloni igår men vafan..
Konstigt att jag inte gått ner mer..... Kan det vara för att jag kört så hårt med musklerna tro? Jag va ju ändå på gymmet fyra gånger förra veckan. Det sägs ju att det är svårt att förbränna samtidigt som man bygger. Nåja. Men kläderna sitter lite bättre känns det som. Inbillning?
Ställde mig framför spegeln och tittade. Tycker överkroppen har växt den här veckan. Och i överkropp menar jag axlar, bröst och armar.
Well well, återstår att se hur denna vecka artar sig...
OCH SATAN va träningsvärk jag har i benen idag, började ha det redan igår. Huvva!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Ooh, jag vill oxå ha träningsvärk! Och det är nog musklerna som gör att vågen står still, jag är övertygad :) Bra jobbat!! :D
Jo, stället jag går till, där kan man få en PT i en timme om man vill, men det kostar 300 kr eller nåt sånt och jag har inte riktigt råd med den utgiften just nu :/ Men tanken har helt klart slagit mig!

Friskriven sa...

Går galet trögt här också. Har ätit en tredjedel mindre (minst!) än vanligt och rört mig mer, men på tre veckor är det bara 1,5 kilo ned. Iofs ska man inte minska snabbt men jag hade väntat mig två iaf!!