tisdag 16 februari 2010

Träningsdag 1 v.7 avklarad

Igår efter jobbet tog jag en promenix igen runt Fruängen. Min vanliga runda. Går inte riktigt runt hela. Men det är för att jag inte vill gå den där läskiga-långa-avsidesvägen längst E4:an... Där skulle nog kunna ske läbbiga grejer när det är mörkt. I'm not taking the risk.
Ska iväg o träna om en stund på SATS i Telefonplan nu oxå, ska testa det gymmet ordentligt. Gjorde deras test på hemsidan och fick fem gratis träningstillfällen.


Hade en riktigt mysig morgon med älskling oxå, kramades och mystes massor innan vi till slut klev upp :-).

Hade dessutom nån knasig dröm om att jag va på kryssning med syrran och Therese. Och så hade jag Gördis med mig oxå, why????
Nåja, jag och syrran klev av vid nån konstig ensam liten hamn och skulle hem till farsan och hälsa på, men sen ångrade vi oss då jag faktiskt kom på att jag inte kunde konka runt på terrariet som Gördis låg i, så när vi skulle tillbaka till färjan igen hade den åkt! And then I woke up.... Kanske tänkte jag att jag skulle sakna min ödla för mkt om jag åkte till Finland?

Den drömmen kanske har nåt att göra med att jag faktiskt bokade biljetter till en kryssning nästa Fredag. Då åker jag och Louise till Åbo, ingen Cinderella då hon e lite för ung men en Amorella istället. Och billigare vart det då jag kom på att jag faktiskt är medlem i Club Viking ;-).
Får se vilka fler som hakar...

Nu ska jag byta om och åka iväg och bli stor och stark!



Inga kommentarer: