söndag 21 februari 2010

Jahapp.

Då sitter man här i soffan fast man egentligen skulle jobbat.
Blev helt tokigt förkyld igår och just nu snorar jag och har ont i halsen.
Jobbade igår och efter det åkte jag och hjälpte morsan flytta över lite grejer till hennes lägenhet hon ska bo i under tiden det görs ett stambyte i hennes hus.
Fy satan, det va inte kul alls. Till att börja med var det snöstorm, för det andra så nös jag (som det kändes) ut halva hjärnan under flytten, och för det tredje så var det kallt, för det fjärde så frös snön på bilrutan konstant till is vid varenda stopp (det blev till att åka två vändor och så var man tvungen att skrapa rutjäveln), och för det femte var det galet trångt på båda platserna man skulle lasta av och på (en massa snöplogar), och sist men inte minst så var det inte skoj att pulsa genom snövallar när man bar på otympliga grejer. Huvva!


Näfan, jag vill vara frisk tills på Måndag iaf. Vill kunna jobba och träna.
Jag kom på en sak förresten. Pratade en hel del med Björns mamma och hade hela tiden trott att Björn hade varit sambo med sitt ex. Men så va tydligen inte fallet. Han bodde med henne hos hennes föräldrar. Det är ju ändå inget samboliv, haha. Knaskarl som trodde det. Eller har jag misstolkat det? Nåja, då förstår man ju ännu mer till varför han varit så dålig på att göra rent hushållet. Till att börja med har hans mamma aldrig satt nån press på honom när han bodde hemma och för det andra så är det här första gången han bor ihop med en tjej, och inte en lite kräsen en....
Bra att man vet det nu. Och nu är det förresten dags att väcka honom med massor av sjuklingpussar (går inte att smitta honom, han har redan haft den här förkylningen)...!!

Inga kommentarer: