fredag 6 november 2009

Varför gör vi såhär mot oss själva?

Igår var jag väldigt fisig/pruttig eller vad det nu kan heta. Satt ensam hemma innan jobbet så det va inga problem att släppa ut en liten luft...
MEN så fort jag kom till jobbet knep jag ihop för varje gång jag behövde fisa (alltså, även fast jag behöver skita har jag JÄVLIGT svårt för det på offentliga toaletter, det går fan inte...). Och ju mer jag höll emot, desto mer svullen blev magen... Under kvällen pratade jag och chefen om pruttar, han berättade om att han under sina 30 år med frugan aldrig hört henne prutta varav jag tyckte att det va ganska bra jobbat (att hon lyckats smyga så mycket) men då menade han mer på att hon hållt sig i alla år, och det kan nog stämma.. Och att hon ibland klagar på att hon har ont i magen, inte så konstigt då va?
Jaja, när jag satte mig i bilen sen hade jag lite ont i magen... Dessutom känns det ibland som att man kan bli förstoppad på fisar..?! När man sen vill släppa ut dom går det inte (på väg hem från jobbet)...!! Nä, för dom skulle prompt komma när Björn kom hem... *suck*

Så jag är oxå en sån som håller mig. Jävligt dumt egentligen men vafan ska man göra? Dom luktar ju hallonbåtar alla gånger. Så nu har jag lite, väldigt ont i magen och hoppas på att det ska gå över under dan.


Så min fråga ställer jag ju inte bara till mig själv utan er andra tjejer där ute. Varför gör vi såhär?...

2 kommentarer:

Jenni sa...

För att det är så samhället ser ut och har gjort det väldigt lång tid. Kvinnor ska vara fina och prutta och sånt är inte fint :P

Killar kan i princip göra vad dem vill för det finns inga såna krav på dem.

Men det knäppa är..tror inte killarna bryr sig så mycket. Dem vet att tjejer går på toa och skiter så prutta gör dem också. Det är bara naturligt att göra det..

Camilla sa...

HAha, du är så härlig som skriver ett inlägg om pruttar!! Men ja..jag fiser hejvilt inför sambon, väldigt romantiskt ;) När jag är på jobb kanske jag håller igen lite..ehum.

Jobbade med en tjej som vägrade prutta inför sin karl (de hade varit ihop i 8 år) och sket hon på toaletten fick han inte gå in på 30 minuter. Galet, haha!