fredag 6 november 2009

Åååååh.

Va hon e söt, lilla Iris.
Var hem till Erica idag och myste lite med henne fina dotter. Och ja, jag sniffade på ungen och ja, hon doftade.. speciellt, men ändå rätt gott. Sandra kom över oxå och fan va hon mognat. Hon dejtar numera en 39-årig karl.. Jag tror han passar henne utmärkt, hon behöver nån som e lugn och vet var han har sig själv (hon va värsta partyprinsessan i flera år och bytte karl hit och dit)..
Jaja, det slutade såklart med att Iris spydde på mig, mest på sig själv för att hon låg ner då men ändå. Det var väl en "stop touching meeeeee" som Achmed the dead terrorist skulle säga.


Nåja, jag har dammsugit, stoppat in en maskin med tvätt och funderar allvarligt på ifall jag inte ska lägga mig på spikmattan en stund. Då kanske ryggen blir bra.

Shoppar har jag gjort idag oxå... För pengarna från lotten.. delvis. Det blev en Björn Borg-väska, lagom stor/liten. Och så köpte jag en tunika och leggings bara. Gillar tunikor just nu. Det kan jag ha på jobbet utan att det ser för uppklätt ut och ifall jag inte vill ha jeans och gympadojjor på mig. När man vill vara lite finare liksom :)))).

Aja, adios amigos.

3 kommentarer:

Camilla sa...

I love tunikor! De är toppen! Toksnyggt om du frågar mig :)

Citronbiskvier har jag inte provat! Det får bli ett projekt jag tar mig an snart ;) Och myspys lukta på liten bebis, jag blir avis!

Det där med vaccinationerna för småbarn..det känns lite nojigt då vaccinet inte verkar vara så testat. De har testat på ca 50 barn hittills och..ja..det är massor jag läser om vaccinet..blir bara förvirrad och osäker...

C sa...

Just ja...ang att lillen ska skura när han blir större..jag ska ju givet stå med piskan över honom ;) Ingen städning = ingen dator eller vad som nu är populärt när den dagen kommer :p

Friskriven sa...

Sandra som jobbade hos Robban? Hon som hade en viktblogg?