tisdag 24 november 2009

Om allt och inget..

Idag tog jag mig till gymmet. Körde 30 minuter på löpbandet och därefter ben + mage. Ska även försöka träna på Torsdag oxå, Fredagen får vi se om hur det blir. Pratade för en stund sen med Therese och vi bestämde att vi skulle ses. Lite fika + shopping, kan ju inte bli mycket bättre. Ska dessutom hämta ett paket från Posten, den innehållar julklappar till vänner och släkt :).
Jag måste handla lite julkort oxå, får se ifall jag hittar nån maxiförpackning med tanke på att jag lyckats få ihop några personer jag ska skicka kort till i jul.

På Fredag ska jag även hem till morsan och äta lite pizza med henne och syrran. Mammas pizza e den godaste pizzan. Och nyttig. ELLER INTE! Myyycket bearnaisesås blir det på den!

På Torsdag ska vi ha personalmöte, ska bli lite spännande. Jag kommer ha mycket att säga till om. Iaf när det gäller den övriga personalen. Fan.. jag är inte perfekt men jag tröttnar på att alla andra skiter i att göra sitt jobb ordentligt. Lillkillen ska stå i ståskal dagligen och helst stretch oxå. Jag har nu sagt till en kille som jobbar extra att se till att dessa grejer blir av + läxor och mindre skjutspel, men han verkar inte lyssna. Blir så trött på sånt här. Jag menar, det slutar bara med att lillkillen blir spändare och det är jag och den andra heltidaren får skiten. Som resultat av slarvet blir skolan och hans kropp lidande. Så, jag kommer ha ett och annat att klaga på (tyvärr) på mötet.
Jobbar dessutom helg. Bara ledig på Fredag denna vecka.. Men på Söndag ska jag träffa Jenny och äta lite middag med henne. Middagen är dessutom serverad tills jag kommer hem till henne, lyx!

Sen fick jag reda på att det är julbord den 10:e. Det är nåt att se fram emot. Aldrig fel med sånt. Förra året va vi på Tyrol, och fan va mycket gott dom hade! Mumma! Undrar vart vi ska i år?

Såg en artikel igår.. Denna. Shit va hemskt att vara fången i sin egen kropp i så många år!! Hur fan...? Hur fan orkar man? Inte för att han hade nåt val? Men jag menar, det fanns verkligen INGET han kunde göra. Bara att ligga där... :/

1 kommentar:

Camilla sa...

Mmm, kan jag följa med hem till din mamma och äta lite pizza?! :D
Och trist med folk som inte gör sitt jobb ordentligt och det blir en liten kille som får lida för det i slutänden :(