måndag 9 november 2009

Förbannade granne.

Andra gången händer detta. Jag störs nå otroligt mycket utav det.
Var sjätte vecka har vi trappstädning. Förra veckan var det Erdal/Hallströms tur som bor på våning 1. Vi har i vanliga fall städdag på Tisadagen men där är ingen fara om man städar några dar senare.


IGÅR vid 22.30 började grannjäveln att städa. Visst, jättebra att de tänker "bättre sent än aldrig" men vi andra tycker nog att det är lite sent på en SÖNDAG. Inte nog med det. Han ÄLSKAR att slå i moppen/städkvasten mot trappstegen.. för varje trappsteg.. och det ekar inte lite... Så igår när den jäveln städade ville jag bara slänga upp dörren när han städade utanför vår dörr och vråla lite, men icke. Han ställde sig aldrig där, och jag pallade fan inte knata ner i morgonrock heller. Så idag skrev jag en "svenssonlapp" och klagade på denne och HOPPAS FAN att det inte händer igen.. Att han slår i trapporna överallt.
Undrar han han gör det medvetet, typ "ska jag städa den här jävla trappen ska det minsann låta då oxå"??? eller bara inte förstår att det låter så satans mycket.

Aja, jag hoppas nästan att dom kommer upp och bråkar.. Bara för att få bli lite arg. Imorrn är det dessutom våran städdag.. Och jag tänker inte dra ut på städningsdagen bara för att de tog det i sista minuten.

Sådärja, nu har jag lättat lite på hjärtat.
Har även småstädat här hemma. Städade förrådet och lyckades få en hel papperskasse med mina sommarskor i, haha.. Och Björn säger att jag har femtielva skor, börjar tro på honom snart.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen åka till Skanstull för att lämna lite blod. No training today. Dock träningsvärk! Men den är rätt behaglig just nu.

1 kommentar:

Camilla sa...

En del idioter verkar inte fatta att de bor i flerfamiljshus! Jag är trött på sådana grannar!