onsdag 11 november 2009

Ojoj.

Idag har det varit en kort och skön dag.
Jobbade bara till 14 och efter det slappade jag lite hemma innan jag åkte till morsan och åt lite SUPERSTARK middag. Pallade inte ens att äta upp hälften.

Just nu sitter jag ensam här i köket och undrar lite över när göbben kommer hem. Antagligen very late. Men, jag har iaf haft lite att sysselsätta mig med. Har redan kommit på att jag i år vill skicka iväg lite julkort och just har letat lite adresser på nätet. Fan va bra eniro och hitta.se är då. Förvissor har jag inte lyckats hitta alla adresserna jag är ute efter men TID, det har jag gott om innan korten ska skickas iväg.


Ont i ryggen har jag oxå. Kan nog vara för att jag sitter som en kratta. Har fortfarande inte lyckats lägga mig på den där mattan, har inte ro i kroppen för det än.

Har sagt till om mina önskemål kring julledigheten i år och det verkar inte vara några problem. Berhöver bara ta ut 2 semesterdagar. Sen har jag 9 semesterdagar kvar. Sparar fem tills nästa år och tar ut 4 dagar på lönen. Kan nog bli bra det där.
Nu måste jag nog äta en macka eller så för att komplettera middagen lite. Inte somna hungrig. A big no no för mig.

1 kommentar:

Camilla sa...

Låter klokt att börja i tid med julkorten, är så lätt hänt att man är ute i sista minuten annars och får stressa.
Borde kanske göra som du gör, pausa till efter julen, men jag måste ner i vikt till annandagen! Ska ju gå ut och festa då och måste komma i mina partyjeans ;)Har inte råd köpa nya vettu :(