torsdag 22 mars 2012

Bee Maja städhjälp

Får jättebra betyg av mig!
Allt glänser så fint här och det är knappt så jag ser ett dammkorn (ok, lite på spritflaskorna men det förstår jag) nånstans!
Well done! Det enda "problemet" var väl att städerskan inte kunde så mycket svenska men hon gjorde jobbet jättebra. Nu ska man bara försöka hålla efter lite så det inte blir lika stökigt direkt..!
Bor du i Sthlm och är intresserad av städhjälp har du länk till Bee Maja här.
Och fönstrena är jätterena också. Me very happy!




Ser ni vad fint det glänser i vardagsrummet??



Hon hade till och med vikt tvättlapparna från Ikea jättefint.

Och sovrummer var jättefint det med. Iofs alla rum!

Har haft en underbar dag med Kicki också. Vi promenerade bort till Långsjön och åt lite matsäck där, sen knatade vi hem till mig så jag kunde kolla om städningen gick bra och för att lämna extranycklarna till städerskan då jag inte skulle komma hem innan tre.
Så jag och Kicki knatade bort till centrum till Erlandssons fisk och handlade med lite pastasallad med skaldjur hem till Kicki. Sen softade vi där en stund innan jag sen gick hem och fick en härlig överraskning med ett jättefint hem!

Om My lyckas somna i babysitter snart så hoppar jag in i duschen, en välbehövlig dusch. Det luktar fan urk om mig, och håret är smutsigare än smutsigast, sådant hem, sådan kvinna, haha. Så nu när hemmet är rent behöver även kvinnan bli det!

Inga kommentarer: