lördag 15 maj 2010

Långt inlägg.


Vilken underbar artikeln man får läsa det första man gör på morgonen... Visade den SJÄLVKLART för Björn direkt!
Tror fan oxå på det där. Man blir ju så jävla lack av att tjata om städning och om att be honom plocka undan grejer hela tiden.. Tänk att få slippa den irritationen. Bland det viktigaste i förhållandet är att man ger och tar.
Jag vill då fan inte känna mig som en städtant. Gjorde min del igår. Björn fick städa köket och kommer att få städa resterande stök där sen gårdagens middag :-)

Jo, gårdagen va väldigt trevlig. Dock lite tråkigt då jag hade min pollenallergi hela kvällen.. Men vi käkade grillad mat, såg på lite ishockey, drack lite vuxendricka och spelade "vi i femman"... Vi vann (killarna gjorde det egentligen *morr*)! Bidde en massa chips och godis oxå....


Hjördis ömsade lite igår.. Fint va? För en gångs skulle ömsade hon inte i fuktstenen, så då kunde man se hur mycket öms det verkligen är...
Man ser till och med hennes fot i det där ömset, haha.
Jag tog mig till gymmet igår och tränade biceps + rygg, men orkade inte dom fem sista minuten på halvtimmen jag brukar köra cardion, jag bara orkade inte. Så det blev 15 minuter powerwalk/lite spring + 10 minuters cykling.


Och så var jag och shoppade lite, är råpank nu dårå. Hittade dom här kläderna, fina va? :-) Och så hittade jag träningshandskar, det har jag behövt väldigt länge men inte fått arslet ur vagnen och lyckats köpa dom bara...!
Och snart ska jag iväg och köpa cykel.. kanske.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Shopping..åh..jag vill oxå shoppa! Tror det var 3 år sen jag köpte nåt åt mig själv. VILL HA ETT JOBB! Ett som ger en inkomst :)

Läste oxå artikeln. Det är sant, man blir så trött och avtänd på att alltid vara den som drar i alla trådar ihemmet och håller efter. Ibland saknar jag tiden när jag bodde själv i Sthlm. Kom hem från jobbet på fredag em, städade och tog mig en god hallondrink..sen var det fint i lägenheten hela helgen, ingen som stökade ner! Det var ljuvligt.

Jenni sa...

Ja borde vara så..båda hjälper till med städningen. Hoppas Björn börjar städa mer.

Kanske också var en anledning till att Hjördis inte velat äta..hon har känt av ömsningen ;P

Åhh fin den där med döskallen..den lånar jag gärna av dig nångång :))