lördag 16 augusti 2014

Inte helt hundra.

Dags för en ny header snart ser jag.
Lilla Loui måste ju få vara med på ett hörn. Dessutom är inte kvalitén på dem nuvarande bilder den bästa heller. Har mycket skarpare och finare bilder som jag tagit med Samsungen.

Har fortfarande lite mjölkstockning i bröstet. Blev lite kallsvettig kort efter att jag klivit upp ur sängen men knaprar jag lite Ibuprofen och ammar på så ofta jag kan så blir det nog bra.

Vi funderar på om vi ska iväg till Andy's lekland sen när My vaknat igen. Hon somnade rätt sent i går och vaknade tidiga i dag. Så hon ligger och sover just nu och får sova dem timmar hon behöver för att orka resten av dagen..

Här hemma har det fixats. Jag har sorterat tvätt och Björn har fixat med lite elektronik här hemma. Vi har blivit med köks-tv och med ny nätverkshårddisk (den vi hade innan har precis kraschat). Köks-tv:n tilltalar inte mig mycket kan jag lova. Inte än i alla fall. Har sagt att jag vägrar ha tv:n på medan vi äter middag, där går gränsen. Sitta och titta på dumburken medan man äter mat... nä fan, inte i det här hushållet i alla fall! Skulle gissa på att det inte dröjer länge förrän vi har en tv i badrummet också... Huvva.

Nu ska jag se om jag hittar nåt att knapra på. Är hungrig igen efter att ha ätit tidig frukost.

Inga kommentarer: