fredag 1 augusti 2014

Bra dag.

Dags för sängen snart. Jag har varit vaken sen fem i morse och det hör till ovanligheterna nu för tiden. Vi har haft en bra dag i dag. Den har innehållit en massa lek, shopping, god mat och häng med härliga grannar.


Jag släppte av Björn och My vid Heron city medan jag åkte till Ikea en sväng. Där hittade jag allt jag letade efter i princip.. och självklart lite mer, hehe.
En golvlampa, två vägglampor och sängkläder till myskonrummet/spjälsängen. Nya mattor till My's rum, rosa hjärtformade mattor, dem har jag kollat på några gånger när jag knatat genom barnavdelningen och nu hade jag anledning att köpa nya till henne då jag kan flytta in hennes gamla in i myskons rum istället. Lägger upp en bild på rummet imorrn om jag kommer ihåg att fota. Nu står spjälsäng, fåtölj, garderob, ufot (babysitter + gunga) och gardiner på plats. Really sweet. Måste bara hitta nå fina tavlor, dekor att köpa till rummet också, det är helt vitt och sterilt just nu. TRÅKIGT.

Nåja, när jag sen kom till leklandet sen var jag helt dyngsur.. och det var inte bara jag tydligen.. Björn hade jagat My som en tok och var helt genomsvettig han med, haha.
Bytte av honom så han kunde shoppa lite på Mediamarkt och lekte med lillbusan i leklandet i nån timme innan han kom tillbaka. Herrejesus vad trånga vissa utrymmen var! Behövde ju springa efter henne lite för att inte tappa bort henne helt, och vägen till rutschkanan var inte den smidigaste för en höggravid kvinna, haha... och inte nog med det, man var tvungen att "putta ner sig själv" för kanan också då man fastnade i dem plana delarna av den, haha... Huvva! Summan av kardemumman var att lillfisan hade superkul och man blir alldeles varm i hjärtat av att se henne le!

FULL FART!


Därefter rullade vi hem och gick över till Julia och Henrik som bjudit över oss på lite grillning, där fanns även Plaifon och hennes familj. Det blev en mycket trevlig kväll med massa snack, skratt och underbart god grillad middag! Barnen lekte bra med varandra, såg på film och busade PÅ hoppslottet, hehe.
Vi hann spela lite kubb också, innan det var dags att gå hem, My tyckte det var dags att sova, så det var bara att gå hem med henne.. hon somnade bums efter att ha fått sig en kvällsmacka. Lövly (i går tog det flera timmar innan hon kom till ro!).

Det gick så vilt till i leken med grannarna så byxorna ramlade av, hehe!

Nä, nu blev det här inlägga väldigt långdraget känner jag...
Duschen och sängen kallar nu!

Inga kommentarer: