torsdag 18 augusti 2011

Det bidde lite kvällsbak.


På dan när jag var som mest irriterad över Björns jobb så tänkte jag att jag kunde baka cupcakes för att fördriva tiden lite..
Men när jag kom till köket och skulle ta fram ägg så upptäckte jag att vi inte hade några som helst ägg hemma, och detta gjorde så jag nästan började grina! Jag varken orkade eller ville gå ner till affären men när jag en timme senare fick halsbränna/sura uppstötningar igen så tänkte jag att jag faktiskt behövde dra till Apoteket också för att hitta nåt som kan dämpa skiten... Så då var det bara att ta sig ut och handla dom grejerna, och det var ju tur det.
Jag slapp både vara rastlös och ha sura uppstötningar ikväll och se så fina cupcakesen bidde!







Ska bli gott att smarra i sig en sån här strax!

2 kommentarer:

Therese sa...

Sv: Tack så mycket, den växer inte så jättesnabbt med nu syns det iaf=) Ja visst e widgeten söt? Jag kunde inte hålla mig utan skaffade den såfort jag kunde =)

Camilla sa...

Mums! Ser jättegott ut! :) Ta en för mig med :D

Och ang en kommentar du lämnade i mitt inlägg om att jag inte lägger ut bilder på lillen... JOo, många gånger kliar det i fingrarna när jag ser fina bilder på honom. Är ju jättestolt över pojken och skulle gärna visa upp honom för omvärlden på ett sätt! Men..nja..det får vänta tills han blir stor nog att ta det beslutet själv. :)