torsdag 4 november 2010

I sista sekund.


Nu e man alldeles nyduschad och håret e tvättat nu oxå, öööh, det var nog en vecka sen jag tvättade det senast. Eller ja, inte ens tvättade, färgade ju håret då..
Kanske något ointressant att läsa om men wtf.

Jag ska iväg och jobba om några timmar oxå. Lyckades få gubbens Okq8-kort så jag kan tanka soppaslukaren då jag redan nu har ont om cash. Kul, eller inte.
Den startade iaf som vanligt inatt då jag åkte och hämtade Björn på hans jobb. Men lite konstigt var det på gymmet igår, får tänka på det när jag vrider på tändningen hädanefter.
Sista dan innan fyradagarsledigheter. Jag älskar den här helgen i månaden, det är verkligen den bästa.
Dessutom har man ju lite skoj inplanerat :-).

Naglarna växer som ogräs nu. Helt otroligt (peppar, peppar) att dom inte gått av än. Dock fastnade jag i brukarens rullstol igår och det kändes som att nageln skulle gå av mitt itu! Aj.

Jajust ja. Hann få lite morgon-nukinuki i sista sekund innan lingonveckan började oxå *happy*. Nu e man människa ett tag till iaf.

Det känns förresten i benen att man tränade dom igår.
Glömde ju dessutom mobilen i bilen efter att jag kom hem från gymmet. Och självklart kom man på det efter att man kommit hem och gått upp för dom underbara tre trapporna, så det vara bara att knata ner igen, suck.
Fan, man skulle bo på första våningen alltså *drömmer*.

Inga kommentarer: