lördag 27 november 2010

Alla har barn..


förutom jag (väldigt många vänner och bekanta iaf)..
Och jag börjar bli grymt sugen.
Men vad göra när sambon inte är redo?? :-(

10 kommentarer:

Lauritzen sa...

hallå där, skaffa inte barn utan mig, vi ska ha samtidigt, skaffar du nu vill jag ju också ha!
Vänta iallafall ett par år till, så hinner vi göra en massa äventyr innan vi skaffar barn att göra nya äventyr!!!

Carita sa...

Min längtan blir bara starkare och starkare..
Orkar inte vänta i några år till känner jag just nu...
Men vad göra som sagt när karln inte vill.. *deppad*

erica sa...

man blir aldrig redo att skaffa barn, för man vet inte vad man har att vänta. utan man får "just go for it" :) det är det häftigaste jag varit med om!

Camilla sa...

Hm, jobbigt när man inte är på samma trappsteg när det gäller sådan här stora saker. Har han gett dig nån slags tidsangivelse på när han tror sig vara redo? Snart? 3 år? Någonsin?

Efterbörd sa...

Fast frågan är om MAN blir sugen eller om man blir sugen för att alla andra skaffar barn. Tror att karlar vill skaffa barn när DE vill, medan brudar vill skaffa när alla deras polare skaffar, tyvärr.

Fast yes, jag är också redo. Till slut. De flesta av mina vänner har INTE barn, dock. Men jag är väldigt beredd. :) Per skulle nog vilja ha barn i förrgår, jag drar ut på det liiite till. Fast vi får se när det sker. Kanske blir det du och jag som går i samma mamma-grupp? :) Kram! (Svara helst här och inte i min blogg om just detta ämne, gumman. :))

Bruttski sa...

Jag har nog varit redo i ett helt år tror jag men förnekat det lite då jag vetat om att karln inte är redo..
Men det är klart, man är ändå inte helt beredd på vad som komma skall när man får barn.
Tidsangivelse? Han vill bilda familj med mig, nån gång men kan definitivt inte ge nån exaktare tid för detta. Likadant svar för ett år sen då jag frågade. Det enda som snurrar runt i hans huvud är jobb, jobb och jobb.
Tror inte han ägnat många minuter åt att fundera på när han vill ha barn, helt seriöst. Så det här med att inte få nåt svar om när, e grymt jobbigt...!

Efterbörd sa...

fast jag tror det är sjukt stressade om man frågar om NÄR när det gäller barn. Liksom, vad ska man svara? I övermorgon? Man vet ju aldrig när man är redo, det kommer ju och då känner man det!

Efterbörd sa...

eller ja, JAG känner att det är så stressande för här är det ombytta roller...

Bruttski sa...

Ja vad göra? Bara att vänta och vara glad? Tänker på dig, du som känner dig stressad...

Efterbörd sa...

Glad vet jag inte, man får väl respektera varandra helt enkelt. För det mesta kan man mötas haöva vägen, men det är svårt när det handlar om barn. Där får väl tyvärr den som inte vill ha ännu vara den som bestämmer. Du ähar ju bra många år kvar till du inte kan få barn Också. Men SJÄLVKLART förstår jag din längtan och sorg!!!