tisdag 30 juli 2013

Lite till mig också.

Då har man hunnit både träna och shoppa idag. Köpte en t-shirt bh och två tröjor till mig själv.
Försökte även leta efter en speciell sak till Linnea som döps nu på Söndag men affären i Högdalen som faktiskt är rätt stor och som jag trodde hade en sån.. hade tyvärr inte det jag letade efter.



Nu ska jag äta lite kvarg och därefter tömma tvättmaskinen innan jag måste skynda mig till jobbet, börjar tydligen i Farsta idag så planen att lyxa till med att ta bilen till jobbet gick i kras. Oh well. Bra som sagt att jag bara jobba kvällar denna vecka och inte känner att jag behöver skynda mig i säng för att gå upp tidigt till jobbet dan efter. Kan ju faktiskt slappa efter att ha lämnat My på dagis och tränat.


Ambitionerna för övrigt denna vecka är att vara så lite social som möjligt.. nädå.. men denna vecka ska jag försöka träna 4 dagar, alltså före jobbet. Och likaså på Fredag när jag är ledig. Antingen lämnar jag My på dagis eller så får mamma hänga med henne medan jag tränar, ska kolla med henne vad hon känner för.

När jag stod i provhytten så tyckte jag inte att jag så galet tokig ut i spegeln. Kanske hade de bra ljus i hytten till skillnad från andra affärer..? Jag vet inte riktigt, alltså vågen visar ju vad den visar.. men ser ju ändå att jag gått ner lite här och var. Till skillnad från förra sommaren så vågar jag gå i shorts och kjol t ex. Så det känns faktiskt bra. Och jag äter en hel del gott också, men med måtta.

Nä, nu hinner jag inte sitta här och skriva vidare. Ha en bra dag. Tude-luuuuu!

Inga kommentarer: