tisdag 19 februari 2013

Iväg strax.

Gårdagen blev trevlig.
Till att börja med fick jag skjuts hem (centrum) från jobbet, handlade blommor och en varsin bit paj från konditoriet, dem hade tyvärr slut på tårtbitar, och jag ville så klart inte köpa en hel tårta...
Kom hem, lekte med My, åt god middag och grattade min älskling lite mer och sen var det dags för sängen då man skulle upp tidigt idag. Hoppas Björn blev nöjd med sin födelsedag, han fick ju ingen present då jag väntar med den till helgen istället då jag, syrran, Micke och brorsan delar på den.

Idag är planen jobb och sen träning. Har ingen riktig inspiration för vad jag ska göra på gymmet, men vet just nu att jag inte ska bygga på tok för mycket, och det gör jag när jag inte har nåt "träningsschema", så det måste jag fixa snart.. Men det får väl bli rätt mycket cardio då jag har x antal kilon jag behöver loosa.

Fy fan för att gå upp så här tidigt alltså, det är lite segt. Imorrn blir det tidigt igen och sen jobbar jag kväll på Torsdagen, men då ska jag träna.. tror inte jag hinner med så mycket mer träning denna vecka. Återstår att se dock.

Nu - fixa shiny teeth och lööööövly bräth.




Inga kommentarer: