fredag 19 september 2014

Snart är helgen här.

Eller åtminstone om några timmar för de flesta.

Vi har varit på Öppna förskolan i dag och nu ligger My i sin säng och sover. Vet inte vad vi ska hitta på resten av dagen, skulle behöva inhandla lite bröd då det börjar ta slut här hemma.. Men det räcker ju faktiskt tills i morgon och jag handlar ju hellre tillsammans med Björn än ensam med barnen.


I går var vi hem till Therese. Parkerade bilen och så gick vi på en promenad direkt därefter. Ner till Scaniasjön och upp för bamsebacken orvar därefter. Pheow. Tufft var det men bra för röven! :-D
Sen blev man servad pasta Carbonara (kassler istället för skinka) och därefter fick man fika. Mycket gott! Vi satt som vanligt och pratade om allt möjligt, men så kollade vi även på lite bilar då hon och Johan ska köpa en varsin bil. De ska köpa en sproilans ny hybridbil och en annan för 50 000. Hoppas hon hittar nåt bra som passar henne! Loui log en massa mot Therese när hon pratade med honom och han "pratade" lite han med. Supersött!


Därefter rullade jag hem där jag mötte upp mamma och My, nån timme senare kom syrran. Det blev en rätt lugn kväll men Pippi på tv och lek på rummet. Skönt med såna dagar.

Nu är det dags för blöjbyte. Tude-luu!

Inga kommentarer: