fredag 12 september 2014

Fredag kväll.

Sitter här i soffan med Björn, brorsan och Loui. Vi skulle sett A million ways to die in the west men det blev visst Anchorman 2 som brorsan väääldigt gärna ville se, den är ju fruktansvärt rolig!
Vi har ätit god pasta och pastasås till middag. Skickade sms till Björn med ingredienser jag behövde till middagen som han vidarebefordrade till brorsan... som.. misstolkade (och antagligen med flit). Skrev fläskfilé eller 3 x bacon och då köpte han tre av vardera, haha. Så han får med sig en hel del fläskfilé hem, haha.

Fasiken, börjar redan bli trött. Konstigt i och med att jag faktiskt fick sova relativt bra i natt och då vi hann sova en timme på dagen tillsammans.

I morgon kommer brukarens syster hit en snabbis på förmiddagen, innan det ska vi försöka hinna till affären och handla hem lite färskvaror. Sen kommer Björns moster, hennes man och Björns föräldrar hem till oss och äter middag med oss. Trevligt, trevligt!

På Söndag blir det till att rösta. Vi ska rösta innan vi drar till loppmarknaden. Det blir nog jag med Loui i bärselet där han stormtrivs nu för tiden. Eventuellt följer syrran och mamma med men vet inte riktigt. Björn och My kommer att hänga hos brorsan eller i Aspuddsparken. Brorsan bor precis i närheten av loppisen/parken passande nog.

I dag har jag ätit rätt bra (tycker jag). Lite bröd till frukost as always, sen blev det en shake till lunch, honungsmelon till mellanmål och pasta (lite mindre pasta och mer tomater) + pastasås till middag och té därefter. Känner inget sötsug trots att brorsan och Björn sitter med varsin godispåse här bredvid. Väldigt skönt.

Nä, ska kolla vidare här nu. Ha en bra Fredagskväll!



Inga kommentarer: