onsdag 10 september 2014

Hade redan glömt..

.. att jag ska ha My hemma på Fredagar, haha...
Har lite småtufft med henne på eftermiddagarna, hon är envis och lyssnar inte alla gånger. Så vi får se hur det går med hela dagar med henne hemma. Innan man går ut så måste man verkligen se till så Loui är mätt och belåten, så man inte blir fast med honom medan My ränner runt. Såna situationer gillar jag inte, då kan man inte ha samma koll på henne som förut när man inte hade två barn.
Sen att Björn kommer hem sent på eftermiddagen/kvällen är ju lite halvtråkigt. Han kommer ju hem först efter 18 på kvällarna (om det inte är trafik på väg hem eller nåt annat dyker upp), lite sent tycker jag.. Men men, det är som det är.

Om en halvtimme är det dags att hämta hem lillbusan, kanske går vi ner till parken en sväng innan vi ska hem. Bra för henne att göra sig av med lite energi!

Bild från i går kväll. Mys i soffan.
I kväll ska det senaste avsnittet av Sons of Anarchy ses på, I'm so excited! Det var ju sånt dramatiskt slut på förra säsongen så nu undrar man vad som händer i första avsnittet på säsong 7?!

Nu är det nån annan som vill ha lite uppmärksamhet. Ha en bra Onsdageftermiddag/kväll!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Jag pluggade i våras, då fick Tobias fler timmar på dagis. Det var toppen för han blev så enormt understimulerad här hemma. Nåt för er?

therese sa...

Åh äntligen är SONS tillbaka! Dock vill jag vänta några veckor så jag får typ 3-4 avsnitt i rad att kolla på, tycker avsnitten är för korta annars hahaha. Sista säsongen, ska tydligen vara bästa säsongen av alla. De hade fått en jättehög budget så nu är förväntningarna höga!