onsdag 17 september 2014

Rent och fint.

Todays chores are done! Skönt att inte bli översvämmad av kläder nere i källaren och att slippa snubbla på dammtussarna!

Loui sover just nu men vaknar nog om en stund skulle jag tro. När han gör det så åker vi iväg till Farsta. Där möter vi upp syrran och knatar nog runt lite.. hoppas hon och Micke fick arslet ur och tränade i dag! Båda (främst en viss person, hum-hum) har legat på latsidan gällande träning, så det är verkligen på tiden att röra på sig för ett hälsosammare liv.

Jag är redan hungrig igen fast jag åt frukost för inte så länge sen, hmm. Ska köpa några shakes som jag kan dricka till lunch i några dagar framöver, vill ju dra ner lite på kaloriintaget framöver. I går kan jag väl inte påstå att jag lyckades dra ner på kolisarna, shake till frukost, mackor till lunch och pannkakor till middag, hehe... Ooops. Nåja, har inga stenhårda regler gällande maten, mest fokus ligger på att jag tar mig ut 2-3 gånger i veckan.

Såg denna bild bland mina övriga bilder i Dropbox... alltså HERREGUD vad svullna mina fötter var i slutet på graviditeten!! Där hade jag dessutom tyckt lite på två ställen på huden och det tog ju hundra år innan huden åkte upp igen.. BLÄ.
Har inga planer för helgen än, känns lite konstigt. Kanske ska kolla runt om nån vill hitta på nåt. Og well, nu ska jag göra i ordning mig lite innan lillen vaknar.


Inga kommentarer: