torsdag 30 maj 2013

Trädgårdsfix.

Sitter äntligen inne igen, helt dyngsur typ. Snart ska jag ta mig en välbehövlig dusch.
Har fixat och donat ute i trädgården. Klippte aldrig gräset igår då det var tråkigare väder.
Så nu är gräset kort och fint igen, ogräset har jag brottats lite med också och så har jag gått loss med häckklipparen på buskarna. Lyckades döda en bamsespindel och även flera mygg, mohahahahhaa, victory is mine for now! Rhododendron (var tvungen att kolla hur den stavas, haha!) har börjat blomma nu, riktigt härligt! Förra åren fick vi aldrig se några blommor då de gamla knopporna satt kvar...


Suckar, jag tycker att stenplattorna ser så sorgliga ut, hade velat byta ut dem men fan vilket jobb, och det är nåt som faktiskt inte behöver göras av allt vi har att göra..
Fan, imorrn är det redan Fredag. Men det gör som sagt ingen skillnad för mig, jobbar ju helgen. Lite (väldigt) tråkigt faktiskt. Det är kalas i helgen (My's syssling fyller år) och så bjuder grannarna på lite fika och grillning samma dag fast lite tidigare. Oh well, får trösta mig med att jag inte kommer jobba helg förrän vi åker till Spanien, om vi kommer iväg... beror ju på om farsan lyckas fixa pass åt sig själv och sina barn, haha.

Måste få skryta lite också, är väl säkert inget ni egentligen bryr er som men det skiter jag i ;-), men My vinkade till mig idag när jag gick iväg från henne på dagis. Hon klamrade sig fast hos mig när vi kom in så jag stannade en liten stund och pratade med finska med hennes musiklärare Anu. Så efter en ville My börja pyssla lite så jag satte henne på stolen och så var hon nöjd där, sen när jag gick iväg så sa jag hejdå och vinkade till My och bad henne vinka hejdå, det gjorde hon inte först men när jag sen gick iväg så ropade Anu på mig och så satt Mysan där och vinkade. Så härligt! Dem gånger hon inte gråtit så har hon bara sett då butter och besviken ut, typ.. "jag tänker då inte vinka hejdå din svikare"... Så det här kändes superhärligt.

Förkylningen känns bättre nu också, har inte haft femtioelva hostattacker denna morgon som jag haft innan och så känner jag mig inte så täppt i näsan heller, det går åt rätt håll!
Just ja, in i duschen va det!

Inga kommentarer: