måndag 27 maj 2013

Pink 26/5-13.

Börjar tröttna lite på den här förkylningen som vägrar släppa. Hostan sitter fortfarande kvar, liksom slem i halsen och så är man fortfarande snorig.. Ont i huvudet får jag också när jag hostar, grymt oskönt.
Lämnade precis Mysan på dagis. Vi ska ha utvecklingssamtal i morgon när jag hämtar My, ska kolla med Björn om han kan vara med.

Pink var fuckin' wonderful igår. Shit var hon levererade!! Till att börja med så är alla hennes låtar i albumet tokigt bra, men sen drog hon några klassiker från första skivan i en mix och andra kända låtar från hennes andra album. Jag och Therese kunde inte stå still och inte heller vara tysta. Vi sjöng till varje låt och njöt i fulla drag! Sen gjorde Pink nåt jävligt häftigt, hon åkte med en speciallina över hela Globen och hängde bara några meter ovanför oss! SÅ BALLT!! Även fast vi stod långt bak jag och Therese så kändes det ändå som att vi fått VIP-platser då hon "flög" över oss.

Så jävla snygg scen!
Två supernöjda tanter.


Det var liiiite svårt att fånga henne på bild när hon "flög" över oss, men Therese fick en ganska så bra bild som jag snodde av henne, hehe.. den nedre förstås.

Är grymt nöjd över att jag fick gå på hennes konsert! Det var superkul att ha Therese med mig. Lite trist förstås att Zandra inte kom ner och kunde se henne live. MEN MEN, det kommer fler tillfällen förstås.

Inga kommentarer: