lördag 18 maj 2013

Great weekend so far.

Nu har jag precis grundat klart ... eeeh, trappdelarna... nu behöver de torka och imorrn målar vi dem.
Ska skriva lite om dagen. Den har varit suverän.
I morse gick vi bort till Stackenparken och lekte med Mysan. Vi åkte rutschkana, klättrade i klätterställningarna och "slotten", gungade, köra trehjulingar och andra konstiga fordon, kröp i tunnlar och lekte med sanden. Gud vad hon gillar att leka där, och gud så skönt att vara hela familjen där.
Vi var helt ensamma i typ en halvtimme och sen kom Pau med Nils och lekte med oss. Very trevligt.

Yaaaay, parkeeeen!

Ibland är det bra att vara kort, haha...


Sen skyndade vi oss hem då vi kom på att Mysan faktiskt behövde sova en stund innan vi skulle till Bro. Så hon fick ta ett bad och därefter var hon super-redo för sängen, tröttare tjej fick man leta efter, haha.
Hon hann sova i 1½ h innan det var dags att plocka in henne i bilen, där somnade hon kort därefter. Så det blev i alla fall 2 h sömn för henne. SKÖNT.
När vi kom till Bro var vi dem första där, sen trillade resten av gästerna in och en stund senare var Sami på ingång (för er som inte vet så hade hans fru ordnat ett surpriseparty för honom då han fyller 40 år) och när han klev in genom dörren och alla skrek "surprise" så vart han helt paff, haha. Inte ofta man sett honom så. Men det var kul, han vart glad och det var bara en underbar stämning hemma hos familjen R. Barnen lekte överallt, de vuxna drack bira och kollade på Sverige-Finlandmatchen (synd dock att Finland åkte ut). My var överallt som vanligt, åt tårta, spillde vatten över sig, hoppade på hoppmattan utomhus, spelade fotboll, åkte på sparkcykel, åt majskrokar.. ja herregud.. listan kan bli ännu lång.
En mycket lyckad fest så klart. Vi blev inte så jättelångvariga där då Mysan vid 18-tiden redan började bli trött, men det var mycket trevligt. Hann fota en del med systemkameran också, så det kommer upp lite bilder från den sen.

Fröken insisterade på att hon skulle gunga på denna. Gick det bra? Eeeh, nej.

Hoppa på studsmattan var grymt roligt tyckte My .. och jag, hehe.
Ostbågsmonstrena.
Så här bra hade vissa det.....


Imorrn kommer familjen F över på lite middag. Ska bli trevligt! Fullspäckad helg. Verkligen. But I like it!

Inga kommentarer: